Ansök om St1 Betaltjänst och St1 Mastercard

St1 Mastercard är vårt betalkort utan årsavgift. För att ansöka om kortet måste du vara minst 18 år och ha ett svenskt personnummer samt en e-postadress. När du fyllt i formuläret, kommer vi be dig identifiera dig med säker identifiering (BankID).

I St1-Appen kan du enkelt se dina transaktioner du gjort med St1 Mastercard samt ditt saldo. Läs mer och ladda ner St1-Appen här. Observera att du behöver ladda ner och använda St1-Appen för att kunna handla på internet.

Ansök här

Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en verifieringskod. Du behöver ange en e-postadress för att ta emot kommunikation och information relaterat till St1 Betaltjänst, exempelvis avtal, prislistor och fakturor från St1 Finance. Då vet vi att erbjudanden och annan viktig information från oss hamnar hos dig och ingen annan.

St1 Finance

St1 Finance Oy är ett bolag registrerat i handelsregistret som upprätthålls av Patent- och registerstyrelsen i Finland. Företagets FO-nummer är 2789887-7 och har sitt säte i Helsingfors. St1 Finance Oy erbjuder betaltjänster med stöd av licens beviljad av Finansinspektionen. St1 Finance Oy ansvarar för betaltjänsten, produkten och processer anslutna till dessa, samt fungerar som utfärdare av kortprodukten.

Tjänsteleverantör: St1 Finance Oy

Fo-nummer 2789887-7

Adress: PB 68, 00521 Helsingfors

Telefon Sverige: +46 8 5554 8410

Webbplats: www.st1finance.se

Vanliga frågor

Vi har samlat vanliga frågor och svar på ett ställe för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta svaret på din fråga.

Läs mer