Drifttekniker till St1s depå i Karlstad

-

Drifttekniker till St1s depå i Karlstad

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan.

St1 driver närmare 500 Shell- och St1-stationer runt om i Sverige. St1-stationerna är automatstationer och Shellstationerna är bemannade. Våra Shellstationer är placerade på strategiskt belägna platser med hög trafikgenomströmning.

Nu söker vi Två Drifttekniker till våran depå Karlstad. Depån är inne i en snabb utvecklingsprocess för att möta de behov som uppstår i samband med att produktmixen förändras mot användning av högre andel förnyelsebar energi. Du blir en viktig kugge i arbetet att skapa en arbetsplats där personalen kan trivas och utvecklas.

Har vi fångat ditt intresse? Då är du välkommen med din ansökan till Experis Manpower, som vi samarbetar med i den här rekryteringen.

Läs mer om befattningen som Drifttekniker med utökat ansvar och hur du ansöker här.

Läs mer om befattningen som Drifttekniker och hur du ansöker här.