Läs mer om våra priser

St1 Finance Betalkonto prislista

se_prislista1se_prislista2

 

* Kortet har ingen (kontoavgift) månadsavgift ifall kunden använder kortet minst en gång i månaden på St1- och/eller Shellstationer, i annat fall 30 kr/mån.
** Vid kontantuttag börjar beräkningen av räntan den dag då kontantuttaget görs.
*** Köp gjorda i annan valuta än i svenska kronor. Valutapåslag max 1,9 %. Kursen bestäms när köpet är registrerat hos Mastercard och i enlighet med Mastercards currency cross rate tariffer.
**** 3 mån Euribor uppdateras första bankdagen i mars, juni, september och december. Negativ Kreditens Referensränta minskar den totala räntan.

Kortprislista

se_prislista3

 

Ladda ner prislistan

st1-mastercard

ST1 MASTERCARD

Ett internationellt betalkort

St1 Mastercard är ett internationellt betalkort, som fungerar som betalningsmedel såväl i Sverige som utomlands. Kortet accepteras överallt där du hittar Mastercard-symbolen, både i butiker och online.

Det finns ställen som fortfarande inte accepterar kort som betalmedel. Men lugn, med St1 Mastercard är det bara att leta upp en uttagsautomat märkt med Mastercard-symbolen. De finns över hela världen. För att kunna göra ett kontantuttag behöver du vara kund i minst tre månader och uppfyller våra villkor för betaltjänsten.