Läs mer om våra priser

St1 Finance Betalkonto prislista

Kort

* Kortet har ingen (kontoavgift) månadsavgift ifall kunden använder kortet minst en gång i månaden på St1- och/eller Shell stationer, i annat fall 30 kr/mån.
** Köp gjorda i annan valuta än i svenska kronor. Valutapåslag max 1,9 %. Kursen bestäms när köpet är registrerat hos Mastercard och i enlighet med Mastercards currency cross rate tariffer.
*** 3 mån Euribor uppdateras första bankdagen i mars, juni, september och december. Negativ referensränta minskar den totala räntan.

Kortprislista

Kort

 

Ladda ner prislistan

st1-mastercard

ST1 MASTERCARD

Ett internationellt betalkort

St1 Mastercard är ett internationellt betalkort, som fungerar som betalningsmedel såväl i Sverige som utomlands. Kortet accepteras överallt där du hittar Mastercard-symbolen, både i butiker och online.

Det finns ställen som fortfarande inte accepterar kort som betalmedel. Men lugn, med St1 Mastercard är det bara att leta upp en uttagsautomat märkt med Mastercard-symbolen. De finns över hela världen. För att kunna göra ett kontantuttag behöver du vara kund i minst tre månader och uppfyller våra villkor för betaltjänsten.