Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

08 5554 8410

Helgfria vardagar 08.00-16.00

kundservice.finance@st1.se 

 

Då vi är ett nordiskt företag händer det ibland att vi använder ett finskt nummer när vi försöker komma i kontakt med dig. Vårt finska nummer är +358 800 131031

 

Vanliga frågor och svar

Vi har samlat alla de vanligaste frågorna på ett ställe för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta svaret på din fråga.

arrow-left LÄS MER
efaktura bild

Vill du ha din faktura som E-faktura?

Med e-faktura får du dina räkningar direkt till din internetbank istället för via mail eller hem i brevlådan. Har du fått en ny faktura får du besked om det när du loggar in. OCR-numret och all annan information är redan ifylld och du betalar med några klick. Enkelt och säkert.  Dessutom sparar du både på miljön och din tid.

Hur kommer jag igång?

Det är enkelt att bli kund hos St1 och börja ta del av våra tjänster. Här hittar du instruktioner och tips om hur du snabbt kommer igång. 

Ordlista

Här har vi sammanställt en ordlista, för att ge en tydlig förklaring över de vanligaste termerna och begreppen vi använder.

Felanmälan

Kontrollera alltid din faktura noggrant. Om du upptäcker transaktioner som du inte känner igen, kan du göra en felanmälan eller begära utredning.

Vanliga frågor och svar

Undrar du över något?  Vi har samlat de allra vanligaste frågorna på ett ställe så att du snabbt och enkelt ska kunna få svar på dina frågor.